Камини Евростандарт ООД Перник

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 1 Коментари

камини перник

Търсите качествени български камини – Перник и в цялата страна можете да поръчате от фирма „ Евростандарт”. Предлагаме качество, коректност, професионализъм, разнообразни модели и бързи срокове за производство и монтаж.

Разполагаме със собствена производствена база в град София. Тя е оборудвана с модерна техника и в нея работят специалисти с богат професионален опит. Всяка камина се изработва според индивидуалните нужди на клиента. Правим я на модули, за да се транспортира и монтира по-лесно.

Искате да разгледате нашите проекти – Перник, Благоевград, Бургас – можете да го направите в удобно за вас време чрез нашия онлайн каталог или като потърсите най-близкия офис, в който се предлагат мостри от наши продукти. Развиваме дистрибуторската си мрежа още от самото създаване на фирмата през 2005 година и вярваме, че ще намерите мостри с нашата марка на близко и удобно за вас място.

Предлагаме френски камини, модерни, битови, зидани, отворени, дизайнерски. Работим с огромен набор от облицовки, както и с най-добрите модели горивни камери на пазара. Ако не можете да изберете сами подходящ модел или облицовка, ние с удоволствие ще ви помогнем. Направете своята заявка онлайн или по телефона и наш консултант ще се свърже с вас.

 

камини перник

Вие търсите, ние предлагаме в Перник е едно от местата, на които след като приемем поръчката ви, идва наш екип. Прави се оглед на мястото, взимат се размери. Нашите специалисти са с минимум 7 – 8 години опит в своята област, така че спокойно можете да им се доверите и да се консултирате с тях по всички въпроси, свързани с избора, облицовката и изграждането на вашата камина. Те ще ви препоръчат подходящата горивна камера и материал за облицовка, който пасва на типа камина, както и на интериора. В зависимост от поръчката – доставката и монтажът отнемат не повече от 20 дни.

Когато търсите на „качествени пеоекти Перник”, и проверявате резултатите, избирайте фирма-производител, която може да ви предложи компетентна помощ по време на целия процес и разполага с офис на удобно за вас място.

Посетете нашия сайт и разгледайте подробно услугите и моделите, които предлагаме.

Ние знаем колко важно е за вас да изберете подходящата камина не само от естетична, но и от практична гледна точка. Затова и ви предлагаме качествен продукт и допълнителни услуги.

Качествени камини – Перник и в страната, фирма „ Евростандарт”!

Свържете се с нас на посочения телефон: 02/427 55 04 или 0889 455 222

Пишете ни чрез формата за запитване на сайта или на имейл: kamini.evrostandart@mail.bg

Посетете ни и в нашия офис, на адрес: гр. София , кв. Витоша, ул. Екатерина Ненчева №4